W.E.M. Electrotechnisch Bureau, Udenhout

Werkzaamheden

Een aanbouw, een nieuwe keuken, een compleet woonhuis: W.E.M. verzorgt de elektrische installatie! Vanaf het begin van uw project denken wij graag met u mee, zodat het eindresultaat geheel voldoet aan uw wensen op het gebied van comfort en gebruiksgemak.

Meterkast
Het hart van uw elektrische installie bevindt zich in de meterkast. Hier hangt de verdeelkast die de stroomvoorziening van uw woning beveiligt. Wij installeren verdeelkasten van het merk Hager, degelijk en betrouwbaar. Al onze verdeelkasten worden gebouwd en geïnstalleerd volgens de nieuwste NEN-norm. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Hager Hager Hager

Schakelmateriaal
Een elektrische installatie bestaat uit talloze leidingen, draden en kabels. Maar als het goed is ziet u daar helemaal niets van. Wat u wel ziet, moet er natuurlijk netjes uit zien én functioneel zijn. Daarom werkt W.E.M. standaard met schakelmateriaal van Busch-Jaeger, erg stevig, een tijdloos design en daardoor onopvallend aanwezig in uw woning. Voor mensen die eens iets anders willen dan “standaard” hebben wij diverse andere merken schakelmateriaal in ons assortiment. Wat dacht u van schakelmateriaal van glas? Of hout? Zelfs natuursteen en edele metalen behoren tot de mogelijkheden. Heeft u speciale wensen? Vraag het ons!

Busch Jaeger Busch Jaeger Busch Jaeger

Verlichting
Het juiste licht zorgt voor een geweldige sfeer in iedere ruimte van uw woning. Bij W.E.M. kunt u terecht voor advies over verlichting in uw project. Gaat u voor gloeilampen, halogeenverlichting of voor LED-verlichting? Wij kennen de ins en outs van deze lichttype’s en kunnen u helpen bij uw keuze. Ook leveren en installeren wij diverse merken design-verlichting voor zowel binnen als buiten.

Gloeilamp Halogeen LED

Sindskort is W.E.M. bezig met het ontwikkelen van een eigen lijn Design-buitenverlichting. Geheel uitgevoerd in hoogwaardig R.V.S. en voorzien van de allernieuwste LED’s. We houden u op de hoogte!

Veiligheid
U bent zuinig op uw nieuwe woning, maar natuurlijk ook op uzelf! Daarom monteert W.E.M. rookmelders van Hager. Strak design, uitermate betrouwbaar! De Hager rookmelders werken op 230 Volt óf 9 Volt. Leverbaar in drie kleuren. Zeg nou zelf, het is toch geen straf om zo’n nette rookmelder aan het plafond te hebben hangen?

Hager Rookmelder Hager Rookmelder

Maar ook in uw bedrijf is het belangrijk dat u en uw werknemers zonder problemen het pand kunnen verlaten in geval van calamiteiten. Goede nood- en vluchtwegverlichting draagt bij aan uw veiligheid! W.E.M. monteert de nieuwste armaturen van het merk Ecolight. Deze armaturen zijn natuurlijk uitgevoerd met energiezuinige en betrouwbare LED-verlichting.

LED Noodverlichting LED Noodverlichting LED noodverlichting