W.E.M. Electrotechnisch Bureau, Udenhout

Energiebesparing

Stap nu over op LED TL-Buizen!

W.E.M. is volop bezig met nieuwe energiebesparende projecten, en middels deze site willen we energie(kosten)-besparing bij u, als (toekomstige) klant graag onder de aandacht brengen. Vooral nu, tijdens de huidige economische recessie, waar de kosten onder druk staan, denkt W.E.M. graag met u mee!

U kunt namelijk 70% van uw energiekosten terug verdienen, door een overstap te maken naar LED TL-buizen en andere LED lichtbronnen. Als meedenkend installateur wil W.E.M. u optimaal van dienst zijn, door samen met u, uw bestaande verlichting eens onder de loep te nemen en te kijken welke mogelijkheden tot energiebesparing er bij u aanwezig zijn.
Graag komen wij bij u langs om de LED TL-buizen bij u een week op proef te plaatsen, zodat u kunt ervaren of LED verlichting geschikt is om uw huidige verlichting te vervangen. We kunnen hierbij variaties aanbrengen in lichtkleur en lichtsterkte.

LED-TL LED TL LED TL

Namens onze fabrikant kunnen we garanderen dat de door ons geleverde LED TL-buizen zo goed als geen vervuiling op uw energienet geven, daar de powerfactor 1,0 is. Een lagere powerfactor betekent hogere verliezen in het aanvoernet.
De LED TL-buizen zijn tevens voor 99% recyclebaar.

Indien u interesse heeft in deze moderne energiebesparende verlichting, kunnen wij u geheel vrijblijvend een offerte aanbieden. Op verzoek kunnen wij u documentatie toezenden over de mogelijkheid tot het aanvragen van een subsidie voor het plaatsen van LED TL-buizen. Deze investeringsaftrek kan oplopen tot maximaal 44% van de aanschafprijs. Hierdoor is de aanschaf van LED TL-buizen meteen een stuk aantrekkelijker. Afhankelijk van de investeringsaftrek zullen de LED TL-buizen na 1½ tot 2 jaar hun volledige besparing opleveren.

W.E.M. elektrotechnisch bureau werkt graag samen met u aan de toekomst, het plaatsen van LED TL-buizen is beter voor het milieu én voor uw portemonnee!