W.E.M. Electrotechnisch Bureau, Udenhout

Producten

Naast de “normale” elektrische installatie, is W.E.M. hét adres voor elektrische comfortverhogende producten. Hieronder vind u een kleine greep uit ons assortiment:

DRAADLOZE ALARMSYSTEMEN

W.E.M. is dealer van Alcatraz draadloze alarmsystemen. Uw pand op en top beveiligd!
Binnenkort meer info.

CAMERA BEVEILIGING

Sinds oktober 2009 is W.E.M. dealer van Dark-Eye beveiligingssystemen. Dome-camera’s, IP-camera’s, harddiscrecorders, alles is leverbaar. Kijk voor alle beschikbare producten op www.darkeye.nl

Camera Camera Camera

ELEKTRISCHE VERWARMING

Niets is zo fijn als een lekkere warme vloer in de badkamer, een verwarmd terras, of wat dacht u van een spiegel die nooit meer beslagen is? Met de elektrische verwarming van Magnum is dit te realiseren!

Vloerverwarming Terrasverwarming Spiegelverwarming

INTERCOMSYSTEMEN

Gemak dient de mens! Vanuit uw luie stoel zien wie er aan de poort staat, praten met iemand aan de voordeur, deuren openen, het kan allemaal met intercomsystemen van Comelit. Van een simpele uitvoering, tot een uitgebreid pakket met videocommunicatie, het is allemaal mogelijk!

Comelit Comelit

CENTRALE STOFZUIGSYSTEMEN

Nooit meer door het huis sjouwen met een stofzuiger. Nooit meer halverwege de woonkamer de stekker in een ander stopcontact hoeven doen. Nooit meer de trap op en af met de stofzuiger. Het is allemaal verleden tijd met een centraal stofzuigsysteem van Hanson. De centrale installatie wordt in de kelder, meterkast of zelfs garage geplaatst. Op iedere verdieping plaatsen wij één of meerdere aansluitpunten, en voor het gemak op elke verdieping een stofzuigslang. U plugt de slang in de muur en het stofzuigen kan beginnen! Zo simpel en relaxed kan stofzuigen zijn.

Hanson

INBOUWRADIO’S

Zowel ons huismerk Busch-Jaeger als Gira leveren radio’s die in een inbouwdoos te monteren zijn. Ideaal voor bijvoorbeeld de badkamer of keuken. Te combineren met alle soorten afdekramen, en leverbaar in mono of stereo. Voorzien van volumeregeling en voorkeuze-zenders. Radio en speaker zijn ook los van elkaar te plaatsen. Voor deze radio’s is geen antenne nodig, het ingebouwde stukje elektronica zorgt voor een kraakhelder geluid!

Gira Gira